De 7 door VA's meest gemaakte fouten

Ga aan de hand van dit boek aan het werk met je VA-business! 


  • leer van de fouten van anderen
  • leer inzien waar het bij jou ook zo moeizaam gaat
  • zet de eerste stap naar meer klanten die perfect bij je passen
  • leef vol zelfvertrouwen een comfortabel leven
  • krijg meer klanten, meer omzet en beleef meer plezier
  • haal eruit wat erin zit
50%
Gratis download e-book
Ik meld me direct ook aan voor nieuwtjes
Gratis download

Margo is betrouwbaar in haar (vak)expertise, met oprechte interesse in wat een ander beweegt en meemaakt

Joke Speelman

Met zo’n 12 jaar ervaring als ondersteuner in een coachende rol, begon ik jaren geleden zelf als VA. Ik heb in de afgelopen jaren gezien dat er steeds meer VA’s komen, dat de grens tussen verschillende vakgebieden als techniek, communicatie en office steeds onduidelijker wordt maar dat er wel wordt gevraagd om experts. En hoewel er steeds meer vraag komt naar VA’s, is het toch vaak niet duidelijk wat er dan mogelijk is. 

Door mijn jarenlange ervaring in deze functies heb ik geconstateerd dat het een uitdaging is om op te vallen in de VA-massa. En precies daar zit mijn kracht: het anders doen dan anderen, door af te wijken en op te vallen. Ik wil zo graag dat iedere ondersteuner vol zelfvertrouwen een comfortabel leven leeft, dat ik niet anders kon dan mijn VA-business om te bouwen tot ‘Hemelsblauw 2.0’. 

En nu help ik (virtual) assistants een comfortabeler en luchtiger leven te krijgen door ze te helpen op te vallen en hun meerwaarde in te zien. 

null

Leer van de fouten die andere VA's maken

Kom erachter welke fouten VA's het meeste maken, draai alles om en doe het simpelweg beter. Download nu dit waardevolle ebook en zet de eerste stappen naar een comfortabeler leven als VA. Meer klanten die perfect bij jou passen, meer omzet en meer plezier. 

50%
Download gratis e-book
Ik meld me meteen ook aan voor nieuwtjes
Gratis download