Kennisbank: tips voor meer empowerment!

Een kennisbank is een verzameling van informatie, in de vorm van artikelen en handleidingen, die kan worden gebruikt om kennis en vaardigheden te vergroten of problemen op te lossen.  

Deze kennisbank bevat bijvoorbeeld:

Hoe je jouw behoeften en grenzen kunt uiten: Dit kan omvatten hoe je jouw mening kunt geven zonder anderen te beledigen of te intimideren, hoe je jouw behoeften en grenzen kunt uiten zonder onderdanig te zijn en hoe je jouw mening en standpunten kunt verdedigen.

Hoe je jouw tijd en middelen efficiënt kunt beheren: Dit kan omvatten hoe je prioriteiten kunt stellen, hoe je afspraken kunt maken en wijzigen en hoe je jouw tijd kunt beheren zodat je alle taken op tijd kunt afronden.

Hoe je conflicten op een efficiënte manier kunt oplossen: Dit kan omvatten hoe je luistert naar anderen, hoe je hun standpunten begrijpt en hoe je samenwerkt om tot een oplossing te komen die voor iedereen werkt.

Hoe je professioneel en assertief kunt communiceren.

De tips in deze kennisbank zijn gericht op het verbeteren van de communicatievaardigheden en het helpen om conflicten op een efficiënte manier op te lossen. Het kan ook helpen om je professionele uitstraling te versterken en ervoor te zorgen dat ze zich beter kunnen uiten en hun behoeften en grenzen kunnen uiten.