Lekkerder in je vel

in 180 minuten

Gun jezelf 3 uur persoonlijke coaching

Heb jij te veel op je bord?

Ik spreek veel VA's die worstelen met het hoog houden van alle ballen: zorgen voor je gezin,  mantelzorg, het oneindige huishouden, af en toe zelf proberen te chillen en dan ook nog een VA-business proberen te runnen. 


Om jou als (virtual) assistant te helpen deze tijd/tropenjaren door te komen, heb ik een coachingprogramma opgezet, speciaal afgestemd op jouw uitdagingen. Margo weet als geen ander je met haar rake opmerkingen in te laten zien wat de volgende stap is. Ze luistert naar je, doet wat ze beloofd en is heel fijn om mee samen te werken.

Maroesja Meuleman

Gun jezelf 3x 60 minuten ME-TIME

Direct meer inspiratie en bruikbare tips

3x 60 minuten (video)bellen met mij

Ik weet als geen ander hoe belangrijk het is om af en toe te sparren over je business. En ik weet ook hoeveel je te doen hebt. Daarom bellen we op een moment dat het jou past, ook als dat 's avonds laat of 's morgens vroeg is. Je hoeft de deur niet uit, je kan zelfs gewoon op de bank blijven zitten. 

3x 60 minuten persoonlijke aandacht, speciaal alleen voor jou

Over goed bestede me-time gesproken: je krijgt drie keer een heel uur om je frustraties te delen, je hart te luchten en je ideeën te toetsen. 

Ik luister, stel vragen en je krijgt sowieso nieuwe inspiratie en ideeën voor jouw VA-business! 

Direct bruikbare tips om je zichtbaarheid te vergroten (=meer klanten = meer omzet)

Ik check je website en je socials zodat we het kunnen hebben over 'wat wil je ermee en wat laat je zien'. Val jij al op in de VA-massa?

Tussendoor appen? Geen probleem.

Spoedvraag? Moet je tussendoor je ei kwijt? Zijn je kinderen irritant? Weet je niet wat je nu als eerste moet doen om je business verder te brengen? App mij voor cheerleading en/of een liefdevolle schop onder je kont.

Flexibel inzetbare tijd 

Deze maand geen tijd? Of wil je juist NU METEEN sparren? Het kan allebei! De 3x 60 minuten zijn onbeperkt houdbaar dus je kunt ze inzetten wanneer het nodig is. 

Minder zorgen, meer plezier 

Bij mij ga je nooit met meer zorgen de deur uit. Ik ben er voor je; ik hoor je, zie je en deel graag mijn kennis met je zodat jij met frisse moed en meer plezier verder kan. Ook in deze tijd, nu iedereen iets van je wil. 

Overtuigd? Meld je aan!

Eerst zelf nog aan de slag?

Download hier het e-book 'De 7 door VA's meest gemaakte fouten' en leer gratis van anderen.
50%
Download gratis e-book
Houd me op de hoogte van nieuws en andere acties
Download nu

Lucht je hart

en bouw met een opgeruimd hoofd verder aan jouw business