Groepsprogramma
Daadkracht & zelfvertrouwen

Voor assertieve ondersteuners die bij je willen blijven

Direct meer info

Herken je dit?

  1. Je merkt dat je medewerkers niet lekker in hun vel zitten, ze zijn geïrriteerd, gefrustreerd en ongeconcentreerd. Zo te zien vinden je collega's het moeilijk om zich op één taak te concentreren en tegelijkertijd laten ze zich afleiden door allerlei triggers, van langslopende collega's tot piepende printers en niet-urgente e-mails. 
  2. Medewerkers zijn onzeker over hun eigen vaardigheden. Hoewel jij weer dat ze tot meer in staat zijn, en dat ze megaveel potentie hebben, lukt het je niet om dit naar boven te halen, ondanks de trainingen en scholingen die ze hebben gevolgd. 
  3. Je collega's klagen over werkdruk en staan onder druk; er worden onnodig fouten gemaakt en er wordt geklungeld. Telkens lijkt stress de oorzaak te zijn. Collega's raffelen taken af, vergeten dingen te doen en lijken ook moeite te hebben om informatie te onthouden die ze gelezen of gehoord hebben. 
  4. Medewerkers verzuimen regelmatig of lijken snel op het punt van verzuimen te staan. Je vindt af en toe huilende collega's op de werkvloer en het wordt nu echt tijd om de stemming sterk te verbeteren!
Direct naar de oplossing

Hi, ik ben Margo

Met ruim 15 jaar ervaring als management-/ bestuurs-ondersteuner en HR adviseur weet ik ondertussen waar de uitdagingen liggen op persoonsgebied. En ook waar winst te halen valt.  

Jij wilt dat jouw werknemers plezier hebben en gelukkig zijn, zodat ze zich ook goed inzetten voor de zaak! 

Laat me je helpen met extra aandacht voor hun persoonlijke ontwikkeling. Zodat jouw top-medewerkers graag bij jou willen blijven.

Ik leer je collega's assertiever op te treden vanuit hun eigen waarden, kracht en ambities

Hoe zou dit voor je zijn?

Je collega's...

  • zitten duidelijk lekkerder in hun vel en zijn positiever, ze zijn rustiger en relaxter waardoor ze de werkdruk beter kunnen handelen. Ze kunnen zich beter focussen en krijgen meer werk gedaan. Er wordt ook minder gemopperd en geklaagd over de werkdruk. De werkdruk blijft en dat wordt nu ook geaccepteerd omdat je medewerkers zelf daadkrachtiger zijn. 
  • geven hun grenzen aan op een respectvolle manier; ze voelen zich op hun gemak met zichzelf en anderen. De onderlinge relaties zijn zichtbaar verbeterd. Er wordt nog steeds hard gewerkt maar er is ook meer lol op de werkvloer. 
  • houden onderling meer rekening met elkaar en elkaars planning en hebben constructief onderling overleg waarbij iedereen gehoord wordt. 
  • kennen hun talenten en ambities en handelen vanuit hun persoonlijke kracht: ze halen eruit wat erin zit!

Speciaal voor jouw collega's: de training
DAADKRACHT & ZELFVERTROUWEN

Zo ziet het traject eruit

Start
Ik kom bij jullie langs op kantoor of een andere locatie voor de aftrap. Duur: 2-3 uur. 


De training
Alle deelnemers volgen het programma in eigen tijd. Er is een online versie van het werkboek maar ze krijgen natuurlijk ook een mooi pakketje. 

In de tussentijd heb ik regelmatig contact met alle deelnemers om de voortgang te waarborgen en vragen te beantwoorden. 

Door het programma in groepsvorm aan te bieden, kunnen de deelnemers oefenen met elkaar en ervaringen met elkaar uitwisselen. Dit is een grote meerwaarde ten opzichte van de individuele versie. 


Afsluiting

Na tien tot twaalf weken (afhankelijk van startdatum, eventuele feestdagen en vakanties) sluiten we gezamenlijk af. 

De deelnemers ontvangen na afronding een certificaat. 

De training bevat:

Een goedgevuld werkboek met theorie, opdrachten en oefeningen

Alle theorie in een online omgeving waar je op je eigen tijd mee bezig kunt zijn

Nieuwe inzichten over jezelf en hoe je omgaat met anderen
Een oplossing voor 'altijd sorry zeggen'

Oefeningen en werkbladen zodat je eruit kan halen wat erin zit!

Laat ze niet bij je weglopen; zet in op duurzame inzetbaarheid!

Neem contact op

Ik laat zo spoedig mogelijk van me horen. 

Wil je eerst even bellen? 
Dat kan! 

Bel me op 06-50496366.

FAQ werkgevers

Voor wie is dit programma eigenlijk bedoeld?

Ik heb het programma bedoeld voor medewerkers in ondersteunde functies (denk aan secretaresses, management assistenten, bestuursassistenten, maar ook HR medewerkers, administratief medewerkers, etc.). Maar ook voor medewerkers in andere functies kan het programma een enorme meerwaarde zijn voor hun daadkracht & zelfvertrouwen!

Hoeveel tijd zijn mijn collega's kwijt aan dit programma?

De introductiebijeenkomst duurt ongeveer 3 uur, net zoals de afsluitende bijeenkomst. Zelfstudie is ongeveer een halfuurtje per dag. Natuurlijk moet er wel geoefend worden, dat heb ik niet meegerekend.

Hoe kan ik een offerte aanvragen of meer vragen stellen?

Je kunt me mailen op margo@hemelsblauw.eu, bellen op 06-50496366, een telegram sturen naar m'n huisadres of het formulier hierboven invullen.