Hoi, ik ben Margo!

get to know me!

Meer over mij

Al van jongs af aan wil ik dolgraag ‘mensen helpen’. Nou zijn er tig manieren om dat te doen, dus werd het na de havo een opleiding tot maatschappelijk werker. Toen bleek dat ik nog te jong was om dat werk goed te kunnen doen, besloot ik mijn organisatietalent te gaan benutten: ik werd directiesecretaresse. 

Inmiddels heb ik ruim 13 jaar als ondersteuner gewerkt: ik werd uiteindelijk bestuursassistent en ben in de tussentijd ook opgeleid tot middle manager, HRM'er, preventiemedewerker en privacy officer. De quote ‘een leven lang leren’ past uitstekend bij mij - als ik niets te doen heb, verveel ik me en daar heeft iedereen last van. Daarom besloot ik om VA te worden: Virtual Assistant.

1 januari 2018 was Hemelsblauw officieel een feit! Het ondernemerschap heeft me tot nu toe veel gebracht: mooie contacten, veel nieuwe kennis en vaardigheden en superleuke klanten. 

Toch bleek het VA-schap het net niet te zijn voor mij. In het ondernemerschap mag ik pionieren en doen waarvoor ik werkelijk ben gemaakt: andere ondersteuners ook laten stralen!

Naast Hemelsblauw werk ik nog 3 dagen als HR-Adviseur in de zorg. Ook leuk!

Nog meer over mij

Ik ben rechtdoorzee, loyaal, actiegericht en betrokken bij jou en je werk. Ik heb er een handje van om gevraagd en in mijn enthousiasme ook ongevraagd te zeggen wat ik vind en doe dat meestal ongefilterd. Ik ben van ‘haal eruit wat erin zit’ en ik wil anderen ook stimuleren om dat te doen! 

Ik hou van mijn werk als adviseur en trainer/coach omdat ik dan op een heel praktische manier maar ook op strategisch niveau mensen kan helpen zelf na te denken en zelf te handelen. Ik fleur helemaal op als ik zie hoeveel lekkerder mensen aan het werk zijn en hoeveel succesvoller ze zijn met mijn hulp. Weg met de middelmatigheid! 

Verder is het nog aardig om over mij te weten dat ik:

  • getrouwd ben en moeder van 2 meiden, één uit 2013 en één uit 2019;
  • al zo’n beetje mijn hele leven in Friesland woon, maar weiger Fries te spreken - omdat ik dan eerst moet nadenken en dan pas mijn mond open kan doen;
  • een ambivert ben: ik hou erg van uitstapjes, gekkigheid en gezelligheid, maar ik heb ook rust en stilte nodig om te kunnen functioneren;
  • altijd rode lippenstift draag;
  • in de wereld van Harry Potter tot het Ravenclaw-huis behoor;
  • mijn vrije tijd graag doorbreng met familie of vrienden, het liefst onder het genot van een goed of slecht glas wijn.